Jag hittade min lilla svarta dagbok häromdagen. Den innehåller tankar och funderingar kring diagnosen och därför har jag uppdaterat dagbokskategorin med tre nya inlägg, 8/6-07, 20/6-07 samt 14/8-07.
 
Fler inlägg i dagbokskategorin kommer så småningom.
 
---
 
Nu är även ett inlägg från 8/11-06 upplagt.
Jag har under året varit medlem i Ung Cancer. Jag minns inte riktigt när jag regestrerade medlemskapet, men vet att jag satt med formuläret redan på praktiken förra våren. Första gången jag hörde talas om organisationen var iaf på Twitter, med en länk till en webbsida med infon att här ska snart en ny organisation presemteras.

Hur som helst, formuläret lästes och sidan bevakades. Medlemskapet dröjde. 1 februari i år var jag på min första medlemsträff, så då var registreringen klar. Och efter den har jag följt Facebook-gruppen. Det har varit otroligt befriande att gå dela tankar med andra som vet.

Så nu har jag även anmält mig till anhöriggruppen. Jag har nog arbetat klart sorgen efter pappa, det gör liksom inte så där panikartat ont längre och nu kan jag förhoppningsvis hjälpa andra att komma dit i sin sorg. Det skulle kännas bra att få ge något tillbaka till de som hjälpt mig.
Åh, det blev inte inställt på kvällsflygningen 21/8, så något fikamys med de underbara blev inte aktuellt. Istället blev det en riktig mysflygning, därefter inte någon som helst sömn, utan istället sitta och mysa med andra vänner innan det var dags för årets andra (för mig årets första) morgonflygning! Det finns inget bättre sätt att uppleva Sthlm på! Jag lovar och svär. Även om det var dimmigt och landningen inte blev på bästa sättet för att få in bilarna osv...

Jag blir mer och mer motiverad att hålla igång ballongintresset under vinterhalvåret och det känns verkligen helt underbart! Lycka året runt!