Syrran fattar rubriken :) Födelsedag utan syrran. Har inte hänt på 19 år. Och hon tänker fylla 20 långt, långt ifrån mig! Hur går det ihop?! Men ja, 26 år alltså. Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Firade i söndags med ett 10-tal gäster. Ballonger, med mitt namn på. Tårtor och egenbakade kakor/bullar. Och en och annan present. Presentkort på Spa och en ny surfplatta (men den kommer om några veckor) bland annat.

Så året som har gått? Upp och ner är en sammanfattning som säger det rätt bra. Kaos. Sommarjobb och nytt jobb efter det, men tillbaka i det gamla kära frilansandet innan målet hunnit uppfyllas: att börja få ordning på ekonomin. Å andra sidan många texter och ett nytt inhoppsjobb som vikarie på skolan. Att ha tio minuter till jobbet är helt okej.

Lära mig att säga ifrån är en del av uppbyggandet av självförtroendet. Jobbar på saken och har blivit bättre. Pilotandet helt på is.

Mål för nästa år; Vill inte säga för mycket för att inte jinxa, men finns planer för en mycket bra vår. Både ekonomiskt och för framtiden.

Dröm; Om allt går som planerat med punkt 1 så kan nog punkt 2 gå i uppfyllelse också.

Mål och drömmar. Går liksom lite hand i hand. Utan drömmar slutar världen att snurra och då fastnar man i den där slentrianmässiga sörjan. Dröm. Dröm. Dröm. Det går alltid att hitta vägar här i livet om vi bara låter oss drömma.
 
Så inför nästa år. Uppfyll lite drömmar. Lev livet.
Ja, för den som har missat det (typ lillasyster i Australien) så har inte November bringat allt för många soltimmar här i Sthlm. Följden blir att det mesta känns tråkigt och omotiverat.

Jag försöker att tända lite ljus och skapa mysstämning. Men det blir inte mycket relevant att blogga om. Som vanligt inleds November med väldigt mycket tråkigheter och depp.

Fast varför det egentligen?

Jag brukade vara bra på att vrida det negativa till positivt.

Jag skrev om all helgona och dumma måste-tänka-på-döda-högtiden. Nej, all helgona borde istället vara en högtid för att prata om livet och döden. För att uppmuntra till att leva sitt liv fullt ut.

Det blir bloggpaus nu tills jag hittar motivationen igen.
Så har jag Äntligen fått bocka av "Se In Flames live" från listan av saker att göra innan jag dör.

Och det tack vare biljett från Ung Cancer. ♡

Visserligen sittplats på Hovet,  vilket innebär dåligt ljud, men fick iaf höra de flesta av mina favvolåtar.

T.ex. Trigger ♥♡♥

Collect some stars to shine for you
And start today 'cause there's only a few
A sign of times my friend