Jag vet att många har svårt att förstå min envishet att fortsätta med frilansandet, när det inte ger uppdrag, eller när jag inte arbetar tillräckligt för att få uppdrag...

Men samtidigt tror tydligen vissa att jag som frilans har all tid i världen till fritidssysslor. Det är inte det "fri" står för i "frilans" även om jag går hemma hela dagarna.

Nu när provsvaret visade goda resultat trodde jag att jag skulle kunna slappna av, jag har två uppdrag att arbeta med och ett tredje i planeringsstadie. Ännu ett i idéstadie.

Men det är inte så jävla lätt att slappna av med alla krav runt omkring. Förlåt för att jag känner så, men jag orkar inte försvara mina val ännu en gång.
Ja, jag fick ju äntligen provsvaret förra veckan. Eller jag ringde själv för att kolla om det hade kommit och det var helt godartat! Så jävla skön och lättnad känsla!
Precis vad jag behövde inför midsommar och juli som närmar sig med stormsteg. Tänker mycket på pappa den här tiden på året. Drömmer om honom också. Bara fragment av drömmarna kommer jag ihåg, men vet klart och tydligt att han har varit med i ett par hörn.
 
Jag har många flygningar och en hel del frilansande att arbeta med, (få saker som kommer upp på hemsidan eftersom det inte är publicering förän september). Det är skönt att kunna fokusera tankarna någonstans, och nu när svaret var positivt på vanligt språk och inte läkarspråk så blir det ännu lättare att fokusera på jobben.
Mardrömmar. Konstiga, förvirrnde drömmar om allt möjligt, men med inslag av provsvaren. I olika sammanhang. en här veckan har det gått fyra veckor från operation. Senast början på nästa vecka borde svaret ha kommit. Jag ringer själv nästa måndag och hör mig för.

Jag borde egentligen vara lugn. Han ringer om de hittar något. Ett uteblivet samtal innebär med största sannolikhet att det inte fanns något att repportera till mig. Inga följdoperationer. Godartad växning. För växt hade den ju gjort...