Hipp Hipp Hurra för mig, idag fyller jag 23 år!

Och som vanligt blir mina "nyårslöften" från födelsedagen.
Förra årets löften var att bli klar med journalistikstudierna, hitta en lägenhet, flytta ifrån studentlyan och skaffa jobb så att jag har råd med hyran. Det var även att bygga mer på självförtroendet.

Journalistexamen tog jag i juni. I augusti flyttade jag, visserligen till en annan tillfällig lägenhet, men ifrån studentlyan i alla fall. Jag har inte hunnit jobba så mycket med journalistik, men jag har betalat hyran i tid varje månad. Nu är jag frilansjournalist och det kommer ta över ett halvår att få det i rullning. Det är det bara att räkna med. Så jag är på gång. Vad gäller självförtroendet har jag fått höra av många att jag är mer öppen än förra året. Det känns bra.

Målen för nästa år blir att få rullning på frilansandet och jobba ännu mer med självförtroendet. Nu kan jag skapa kontakter på ett sätt jag inte kunde förrut, nästa år vill jag kunna hålla fast dem på ett annat sätt, så att säga.

Det känns i alla fall helt underbart att vara 23. Framtidstro. Jag siktar framåt. Ingen åldersnoja här inte ;)
födelsedag,

I förrgår lovade jag bilder från graven.
Var där med Sonny och Felicia.
Igår skulle du ha fyllt 52 år!
foto, pappa, sten,
Läkarbesök idag. Favoritläkaren. Jag har aldrig ifrågasatt hennes professionallitet yrkesmässigt, men tidigare haft lite problem med hennes personlighet och inte riktigt fått kemin att stämma. Hon är nämligen väldigt bra på att dra konstiga skämt, men jag har börjat lära mig dem.

Som idag till exempel. Hon höll på och kolla mitt ansikte, typ vid ögat. Och säger någonting med "här får man lite Las Vegas-känsla", jag fattade inte vad hon menade förrän jag satt på bussen på väg hem igen och kommer på mig med att ha min tärningsformade ögonbrynspiercing.

Ja, och så var det ju första besöket sedan tatueringarna. De hade hon också kommentarer om, bara positiva sådan!

Sedan blev det graven med ljus och krans till pappa. Lägger upp bilder imorgon.
läkarbesök, pappa,