Dagens KS-besök gick långt över förväntan. Hon hade läst min journal och visste att jag hade ringt ang att jag inte ville träffa ny läkare.

- Det var inte bra att du råkat ut för det igen,  men bra att du säger ifrån.

Vi pratade lite om det. Det har tillkommit många nya läkare till avdelningen. Gamla har gått i pension. (Kan förhoppningsvis innebära att jag kan sluta tjata om HB - han sa ju på nätverksmötet förra året då jag råkade träffa honom att han ville gå i pension om ett år.)

11 olika läkare på KS på 8 år.

I övrigt: Lite torr hud som kliar och håll bättre koll på bröstkorgen, annars hej-allt-ser-bra-ut-välkommen-nästa-gång!


Cancergalan med bästa Ung Cancer. 

Jag har inte så mycket att säga egentligen. Ord blir liksom överflödiga. Kolla Tv4play om ni missade galan.

De tog upp en del om malignt melanom. Undvik solning. Men andra viktiga saker togs också upp. Kolla dig i tid! Gå på cellprovtagningar. Var medveten och uppmärksam. 

När Jakobs,  en uc-medlem, berättelse visades kom Jennie, en tjej från uc-kontoret, fram till de som jag satt med;

"När klipppet är slut ställer vi oss upp och gör hjärtan med händerna".

Så vi gjorde det. För att visa Jakob och alla andra, framför allt Cancern, att vi kämpar tillsammans. 

Jakob fick för fyra år sedan prognosen 1-2 år kvar. Han dubblade det. Vad som nu händer är upp till andra makter men UC finns alltid som stöd och tröst när det blir för mycket. 

På tal om för mycket. Imorgon har jag läkarbesök på KS. Är jag uppe i 30 läkarbesök nu? På åtta år? Det kan inte UC göra någonting åt. Men skönt att träffa dem dagen innan för energiboost.
Jag har drömt om pappa flera nätter i rad. Det är som vanligt. Jag vaknar och vet att det har varit nått tokigt och så satt pappa i ett hörn.

Häromnatten var det nått om att lära syrran (som ju egentligen är i Australien) hur man skötte bokföringen i ett företag. Samla kvitton och redovisning och såna grejer,  fast i drömscenario där ingenting egentligen vore logiskt om jag försökte återberätta det exakt.

Och jag satt i vardagsrummet hemma hos mamma, syrran kom med sin kvittobunt från köket och pappa satt i sin fåtölj och visste bäst hur bokföring skulle skötas, varför han nu skulle vara expert på det...
drömmar, pappa,